VETERINARSKA KLINIKA
O NAMA
POSLOVANJE
USLUGE
SAZNAJTE VIŠE
KONTAKT
 
ŠKOLA ZA ŠTENCE - PUPPY SCHOOL


Prvi put u našoj zemlji, škola za vas i vaše mlade ljubimce
OSNOVNE INFORMACIJE O ŠKOLI ZA ŠTENCE


ŠTA JE ŠKOLA ZA ŠTENCE?

Škola za štence je vid edukacije, kako za vlasnike, tako i za njihove nove ljubimce. Jeste li znali da je vaš ljubimac počeo s učenjem pre nego što ste ga doneli kući? Da, učenje počinje veoma rano, od momenta rođenja. Um vašeg šteneta je poput sunđera, spremnog da apsorbuje informacije. Zato je važno da štene učite lepim navikama i ponašanju čim on/ona stigne kući.


ZAŠTO DA VODITE SVOJE ŠTENE U ŠKOLU ZA ŠTENCE?
  • Zato što će i vama i štenetu biti zabavno
  • Zato što će vas časovi motivisati
  • Zato što ćete na časovima naučiti kako da vaspitavate svoje štene
  • Vaše štene će se igrati i družiti sa drugim štencima
  • Dobićete sve potrebne savete, pomoć i podršku
 


ČEMU SLUŽI ŠKOLA ZA ŠTENCE?

Škola za štence služi da vlasnike upozna sa osnovima pravilnog držanja, higijene i vaspitanja pasa. Štenci stiču veštinu socijalizacije, kako sa drugim štencima, tako i sa ljudima; uče se osnovama poslušnosti i trebalo bi da savladaju osnovne komande kao što su "Dođi", "Sedi" ...; Tokom šteneće škole pokazaćemo vam kako da krenete s vaspitanjem što ranije, jer smatramo da je lakše naučiti štene lepim manirima, nego ga, kasnije, odvikavati od loših.

Nekada je postojalo uvreženo mišljenje da podučavanje šteneta ne sme da počne pre punih pet, šest ili osam meseci. Mi ne mislimo tako. Smatramo da je, uz pozitivan trening metod, odgovarajuće rezultate u vaspitanju šteneta moguće postići već sa deset nedelja.

Najvažniji aspekat naše škole je socijalizacija šteneta. Omogućićemo svakom štenetu da se sretne s drugim štencima i njihovim vlasnicima. Neophodno je da vaše štene, pre nego što napuni šesnaest nedelja, sa psima i ljudima ima isljučivo pozitivna iskustva.


KOLIKO ŠKOLA TRAJE?

Časovi traju oko jednog sata, održavaju se jedan put nedeljno 4 nedelje
 KOLIKO TREBA DA BUDU STARI ŠTENCI DA BI POHAĐALI "ŠKOLU"?

Štenci mogu da budu stari od 10 - 20 nedelja, obavezno je da budu barem jedan put vakcinisani.


KOLIKO ŠTENACA IMA U "RAZREDU"?

Preporučuje se maksimalan broj od 6 štenaca. Što se vlasnika tiče, jedno štene na časovima može da prati više ukućana uključujući i decu preko 4 godine starosti.


KAKO DA SE PRIJAVIM ZA ČASOVE ŠKOLE ZA ŠTENCE I KAKO DA SAZNAM U KOM TERMINU SE ČASOVI ODRŽAVAJU?

Najbolje je da se javite u našu kliniku gde ćete dobiti sve potrebne podatke o terminima održavanja časova, broju slobodnih mesta po grupama i sve druge vama potrebne informacije.

Trudićemo se da se na časovima i vi, i vaše štene, a i svi mi dobro zabavimo, učeći kako psi razmišljaju. Ponosni smo na usluge koje vam kao institucija možemo pružiti u čistom, bezbednom i prijatnom prostoru škole za štence koji vam stoji na raspolaganju.


Za uspešno završenu školu za
štence svako štene i njegov vlasnik
dobijaju diplomu.


Dobra socijalizacija je najbolji način da imate
prilagođeno, veselo i neagresivno štene.
Najčešći uzrok straha i agresije kod pasa
je nedostatak rane socijalizacije!Dobrodošli!Pogledajte: